RVS Sidebars 60mm geschuurde uitvoering (Geschikt voor Citroën Nemo, Fiat Fiorino, Peugeot Bipper)

SKU
200001
€ 463,91 € 383,40

Mogelijk om op aanvraag een uniek model te laten vervaardigen.

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik geschuurd RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een gepolijste uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Citroën Nemo, Fiat Fiorino of Peugeot Bipper opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
KleurGrijs
AandrijvingAchterwielaandrijving
Achterdeur/klepAchterdeuren
Afmeting (LxB)10x10
AfwerkingGeschuurd
CabineEnkele cabine
Diameter in mm2
Dikte laadvloer (mm)12
Enkel/dubbelluchtEnkellucht
HoogteH1
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
InstaplijstNee
Merk busCitroën,Fiat,Peugeot
Model busNemo,Fiorino,Bipper
TrekhaakNee
Verlengd achter de wielenNee
Wanddikte4
WielbasisL1
Wielbasis in cm231