RVS Sidebars 60mm gepolijste uitvoering (Geschikt voor Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper)

SKU
200002
€ 629,20 € 520,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik gepolijst RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een geschuurde uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Citroën Nemo, Fiat Fiorino of Peugeot Bipper opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Citroën Nemo, Fiat Fiorino en Peugeot Bipper. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
Kuip / DekselKuip
InstaplijstJa
KleurStandaard
AfwerkingGepolijst
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busCitroën,Fiat,Peugeot
Model busNemo,Fiorino,Bipper
Verlengd achter de wielenNee
Wielbasis in cm251
DeurpanelenNee