RVS Rearbar gepolijste uitvoering 60 mm (Geschikt voor Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity)

SKU
200207
€ 423,50 € 350,00

Deze RVS rearbar is perfect op maat gemaakt voor de Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity Met een rearbar voorkomt u schade aan de achterzijde van uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity. Onze rearbars kunnen als één deel gemonteerd worden, maar ook als verlengstuk van de sidebars. Op deze manier vormen de sidebars en rearbar één geheel. Wij leveren de rearbars inclusief alle benodigde steunen en bevestigingsmaterialen. De rearbar is afgewerkt met een RVS lasdop.

Eigenschappen van de RVS Rearbar Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity

  • Op maat gemaakt voor uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity
  • Voorkomen schade aan de achterzijde
  • Aansluitbaar op de trekhaak van elke bus

Specifieke wensen voor uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity?

Wilt u de beste rearbar voor uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben een op maat gemaakte rearbar voor elke bedrijfswagen, dus ook voor de Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo en Toyota ProAceCity. Wilt u graag advies? Onze experts staan voor u klaar. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Wij produceren al onze rearbars zelf en zijn flexibel. Neemt u gerust contact op.

Bekijk de video

Meer informatie
Trekhaak uitvoeringNee
KleurStandaard
AfwerkingGepolijst
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busCitroën,Peugeot,Opel,Toyota
Model busBerlingo,Partner,Combo,ProAceCity
Verlengd achter de wielenNee
Wielbasis in cm279
DeurpanelenNee