RVS Rearbar geschuurde uitvoering 60 mm trekhaak uitvoering (Geschikt voor Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo)

SKU
200208
€ 352,84 € 291,60

Deze RVS rearbar is perfect op maat gemaakt voor de Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo Met een rearbar voorkomt u schade aan de achterzijde van uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo. Onze rearbars kunnen als één deel gemonteerd worden, maar ook als verlengstuk van de sidebars. Op deze manier vormen de sidebars en rearbar één geheel. Wij leveren de rearbars inclusief alle benodigde steunen en bevestigingsmaterialen. De rearbar is afgewerkt met een RVS lasdop.

Eigenschappen van de RVS Rearbar Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo

  • Op maat gemaakt voor uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo
  • Voorkomen schade aan de achterzijde
  • Aansluitbaar op de trekhaak van elke bus

Specifieke wensen voor uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo?

Wilt u de beste rearbar voor uw Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben een op maat gemaakte rearbar voor elke bedrijfswagen, dus ook voor de Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo. Wilt u graag advies? Onze experts staan voor u klaar. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Wij produceren al onze rearbars zelf en zijn flexibel. Neemt u gerust contact op.

Bekijk de video

Meer informatie
AfwerkingGeschuurd
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
InstaplijstNee
Merk busCitroën,Peugeot,Opel
Model busBerlingo,Partner,Combo
TrekhaakNee
Verlengd achter de wielenNee
Wielbasis L1 L2 L3 L4 L5