RVS Sidebars 60mm gepolijste uitvoering (Geschikt voor Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Opel Vivaro, Toyota Pro-Ace)

SKU
200487
€ 514,25 € 425,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Opel Vivaro en Toyota Pro-Ace. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik gepolijst RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een geschuurde uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Opel Vivaro en Toyota Pro-Ace

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Citroën Jumpy, Peugeot Expert of Toyota Pro-Ace opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Opel Vivaro en Toyota Pro-Ace?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Opel Vivaro en Toyota Pro-Ace. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
AfwerkingGepolijst
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
InstaplijstNee
Merk busCitroën,Peugeot,Opel,Toyota
Model busJumpy,Expert,Vivaro,Pro-Ace
TrekhaakNee
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL1
Wielbasis in cm293