RVS Sidebars 60mm geschuurde uitvoering (Geschikt voor Citroën Jumpy, Peugeot Pro-Ace, Toyota Expert)

SKU
200744
€ 465,85 € 385,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Citroën Jumpy, Peugeot Pro-Ace en Toyota Expert. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik geschuurd RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een gepolijste uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Citroën Jumpy, Peugeot Pro-Ace en Toyota Expert

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Citroën Jumpy, Peugeot Pro-Ace of Toyota Expert opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Citroën Jumpy, Peugeot Pro-Ace en Toyota Expert?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Citroën Jumpy, Peugeot Pro-Ace en Toyota Expert. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
AfwerkingGeschuurd
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
InstaplijstNee
Merk busCitroën,Peugeot,Toyota
Model busJumpy,Pro-Ace,Expert
TrekhaakNee
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL2
Wielbasis in cm328