RVS Sidebars 60mm geschuurde uitvoering met 3 kunststof steps (Geschikt voor Dacia Dokker en Renault Express)

SKU
202800
€ 575,96 € 476,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Dacia Dokker en Renault Express. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik geschuurd RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een gepolijste uitvoering. De sidebars zijn verder voorzien van kunststof opstappen.

Pasklare sidebars Dacia Dokker en Renault Express

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Dacia Dokker en Renault Express opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Dacia Dokker en Renault Express?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Dacia Dokker en Renault Express. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
KleurStandaard
AfwerkingGeschuurd
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busDacia,Renault
Model busDokker,Express
Verlengd achter de wielenNee
Wielbasis in cm281
DeurpanelenNee