RVS Imperiaal met traprol achterdeuren (Geschikt voor Opel Combo en Fiat Doblo)

SKU
202881
€ 871,20 € 720,00

Deze RVS Imperiaal met traprol is perfect op maat gemaakt voor de Fiat Doblo en Opel Combo. Al onze imperialen zijn gemaakt van RVS. Hierdoor zijn deze lichtgewicht en hebben deze een extreem hoog draagvermogen. Verder voorzien wij al onze imperialen van een grijze poedercoating. Zo is de imperiaal extra goed beschermd tegen weersinvloeden, en is een lange levensduur gegarandeerd. Ten slotte leveren wij onze imperialen uit voorraad en zijn deze pasklaar voor een snelle montage.

Eigenschappen van de RVS Imperiaal Fiat Doblo en Opel Combo

  • Laag eigen gewicht en een hoog draagvermogen.
  • Voorzien van poedercoating.
  • Pasklaar. Ideaal voor snelle montage.
  • Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol.

Door onze poedercoating blijft de imperiaal altijd spic en span

RVS heeft de neiging om te verkleuren. Dit gebeurt onder invloed van sulfiet. Dat zijn zouten die in de buitenlucht zitten. De resulterende bruine gloed is géén roest, maar mooi is nu eenmaal anders. Poedercoating beschermt het RVS tegen verkleuring. Zo blijft uw imperiaal er altijd spic en span uitzien.

Pasklaar voor uw Fiat Doblo en Opel Combo

Tijd is geld. U wilt dus niet uren spenderen om uw imperiaal op uw bedrijfswagen te monteren. Deze imperiaal is pasklaar voor uw Fiat Doblo en Opel Combo. Binnen een half uur is deze gemonteerd. Bovendien wordt een imperiaal bij ons standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kan materieel makkelijk op de draagconstructie geschoven worden. Verder heeft u door het aeropdynamische design geen last van het ruizen van de wind. Onze imperialen zijn nagenoeg geluidloos.

Specifieke wensen voor uw Fiat Doblo en Opel Combo?

Wilt u de beste imperiaal voor uw Fiat Doblo en Opel Combo? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben een op maat gemaakte RVS imperiaal voor elke bedrijfswagen, dus ook voor de Fiat Doblo en Opel Combo. Wilt u graag advies? Onze experts staan voor u klaar. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Wij produceren al onze imperialen zelf en zijn flexibel. Neemt u gerust contact op.

Bekijk de video

Meer informatie
KleurStandaard
Achterdeur/klepAchterdeuren
AfwerkingGepoedercoat
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busOpel,Fiat
Model busCombo,Doblo
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL1
Wielbasis in cm276
DeurpanelenNee