RVS Sidebars 60mm gepolijste uitvoering (Geschikt voor Opel Combo en Fiat Doblo)

SKU
202966
€ 653,40 € 540,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Fiat Doblo en Opel Combo. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik gepolijst RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een geschuurde uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Fiat Doblo en Opel Combo

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Fiat Doblo of Opel Combo opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Fiat Doblo en Opel Combo?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Fiat Doblo en Opel Combo. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
KleurStandaard
AfwerkingGepolijst
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busOpel,Fiat
Model busCombo,Doblo
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL2
Wielbasis in cm311
DeurpanelenNee