RVS Rearbar geschuurde uitvoering 60 mm trekhaak uitvoering (Geschikt voor Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic)

SKU
203047
€ 405,35 € 335,00

Deze RVS rearbar is perfect op maat gemaakt voor de Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic Met een rearbar voorkomt u schade aan de achterzijde van uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic. Onze rearbars kunnen als één deel gemonteerd worden, maar ook als verlengstuk van de sidebars. Op deze manier vormen de sidebars en rearbar één geheel. Wij leveren de rearbars inclusief alle benodigde steunen en bevestigingsmaterialen. De rearbar is afgewerkt met een RVS lasdop.

Eigenschappen van de RVS Rearbar Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic

  • Op maat gemaakt voor uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic
  • Voorkomen schade aan de achterzijde
  • Aansluitbaar op de trekhaak van elke bus

Specifieke wensen voor uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic?

Wilt u de beste rearbar voor uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben een op maat gemaakte rearbar voor elke bedrijfswagen, dus ook voor de Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic. Wilt u graag advies? Onze experts staan voor u klaar. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Wij produceren al onze rearbars zelf en zijn flexibel. Neemt u gerust contact op.

Bekijk de video

Meer informatie
Trekhaak uitvoeringJa
KleurStandaard
AfwerkingGeschuurd
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busOpel,Fiat,Nissan,Renault
Model busVivaro,Talento,NV300,Trafic
Verlengd achter de wielenNee
Wielbasis in cm310
DeurpanelenNee