RVS Sidebars 60mm geschuurde uitvoering achter de wielen (Geschikt voor Iveco Daily)

SKU
206412
€ 378,97 € 313,20

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Iveco Daily. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik geschuurd RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een gepolijste uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Iveco Daily

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Iveco Daily opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Iveco Daily?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Iveco Daily. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
AfwerkingGeschuurd
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
InstaplijstNee
Merk busIveco
Model busDaily
TrekhaakNee
Verlengd achter de wielenJa
WielbasisL3
Wielbasis in cm352