RVS Sidebars 60mm gepolijste uitvoering (Geschikt voor Nissan NV400, Opel Movano en Renault Master)

SKU
213911
€ 653,40 € 540,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Nissan NV400, Opel Movano en Renault Master. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik gepolijst RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een geschuurde uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Nissan NV400, Opel Movano en Renault Master

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Nissan NV400, Opel Movano of Renault Master opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Nissan NV400, Opel Movano en Renault Master?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Nissan NV400, Opel Movano en Renault Master. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
KleurStandaard
AfwerkingGepolijst
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busNissan,Opel,Renault
Model busNV400,Movano,Master
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL1
Wielbasis in cm318
DeurpanelenNee