Complete betimmering lat-om-lat, enkele schuifdeur en achterklep grijs, vloer 12mm incl 6 vloerkuipjes instaplijst (Geschikt voor Volkswagen T5)

SKU
216337
€ 1.172,20 € 968,76

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze complete betimmering is perfect op maat gemaakt voor de Volkswagen T5. Met onze betimmering beschermt u de laadruimte van uw Volkswagen T5. Daarnaast is het ideaal om lading aan de wand van uw Volkswagen T5 te bevestigen. Hiermee voorkomt u dat uw lading gaat schuiven. Ten slotte ziet het er gewoon strak en professioneel uit.

Specifieke wensen voor uw betimmering voor Volkswagen T5

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij pakketten betimmering op voorraad, dus ook voor de Volkswagen T5. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de betimmering zelf produceren, kunnen we snel leveren.

Laadruimtebekleding bij Steelworks

Wilt u het beste voor uw bedrijfswagen? Dan bent u aan het juiste adres bij Steelworks. Of u nu gaat voor houten of kunststof bekleding: wij zorgen ervoor dat deze perfect past in uw laadruimte. Wilt u graag advies? Onze experts staan altijd voor u klaar.

Bekijk de video

Meer informatie
KleurGrijs
Achterdeur/klepAchterklep
CabineEnkele cabine
Dikte laadvloer (mm)12
MateriaalHout
Kuipjes & dekselsJa
InstaplijstJa
Merk busVolkswagen
Model busT5
SchuifdeurenEnkele schuifdeur
TrekhaakNee
Verlengd achter de wielenNee
Wanddikte4
WielbasisL2
Wielbasis in cm340