RVS Sidebars 60mm geschuurde uitvoering met 3 kunststof steps, voorwielaandrijving (Geschikt voor Volkswagen Crafter, MAN TGE)

SKU
219796
€ 659,93 € 545,40

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Volkswagen Crafter en MAN TGE. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik geschuurd RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een gepolijste uitvoering. De sidebars zijn verder voorzien van kunststof opstappen.

Pasklare sidebars Volkswagen Crafter en MAN TGE

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Volkswagen Crafter of MAN TGE opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Volkswagen Crafter en MAN TGE?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Volkswagen Crafter en MAN TGE. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Bekijk de video

Meer informatie
AandrijvingVoorwielaandrijving
AfwerkingGeschuurd
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
InstaplijstNee
Merk busVolkswagen,MAN
Model busCrafter,TGE
TrekhaakNee
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL5
Wielbasis in cm449