RVS Sidebars 60mm geschuurde uitvoering (Geschikt voor Volkswagen Caddy Cargo)

SKU
223530
€ 532,40 € 440,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Volkswagen Caddy. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik geschuurd RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een gepolijste uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare sidebars Volkswagen Caddy

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Volkswagen Caddy opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Volkswagen Caddy?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Volkswagen Caddy. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Meer informatie
KleurStandaard
AfwerkingGeschuurd
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busVolkswagen
Model busCaddyCargo
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL1
Wielbasis in cm276
DeurpanelenNee