RVS Sidebars 60mm zwart gepoedercoat met 3 kunststof steps (Geschikt voor Ford Courier)

SKU
223981
€ 757,46 € 626,00

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Deze zwarte sidebars zijn perfect op maat gemaakt voor de Ford Courier. Onze sidebars zien er zo strak uit doordat elke sidebar uit één stuk roestvrijstaal is gemaakt. Aan de uiteinden zijn deze 90 graden gebogen, om lasnaden te voorkomen. Deze sidebars zijn vervaardigd van 2mm dik zwart gepoedercoat RVS304. Onze sidebars zijn hiernaast verkrijgbaar in een gepolijste en geschuurde uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Pasklare zwarte sidebars Ford Courier

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmaterialen, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende Ford Courier opnieuw gebruiken.

Specifieke wensen voor uw sidebars voor Ford Courier?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij sidebars op voorraad, dus ook voor de Ford Courier. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de sidebars zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte sidebars snel leveren. Afhankelijk van het model van de bedrijfsauto kunnen de afbeeldingen licht afwijken van de realiteit.

Meer informatie
KleurZwart
AfwerkingGepoedercoat
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busFord
Model busCourier
Verlengd achter de wielenNee
Wielbasis in cm249
DeurpanelenNee