RVS Imperiaal met traprol achterdeuren zwart gepoedercoat (Geschikt voor Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic)

SKU
228392
€ 1.282,60 € 1.060,00

Deze zwarte RVS Imperiaal met traprol is perfect op maat gemaakt voor de Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic. Al onze imperialen zijn gemaakt van RVS. Hierdoor zijn deze lichtgewicht en hebben deze een extreem hoog draagvermogen. Verder zijn deze imperialen voorzien van een zwarte poedercoating. Zo is de imperiaal extra goed beschermd tegen weersinvloeden, en is een lange levensduur gegarandeerd. Ten slotte leveren wij onze imperialen uit voorraad en zijn deze pasklaar voor een snelle montage.

Eigenschappen van de zwarte RVS Imperiaal Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic

  • Laag eigen gewicht en een hoog draagvermogen.
  • Voorzien van poedercoating.
  • Pasklaar. Ideaal voor snelle montage.
  • Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol.

Door onze zwarte poedercoating blijft de imperiaal altijd spic en span

RVS heeft de neiging om te verkleuren. Dit gebeurt onder invloed van sulfiet. Dat zijn zouten die in de buitenlucht zitten. De resulterende bruine gloed is géén roest, maar mooi is nu eenmaal anders. Poedercoating beschermt het RVS tegen verkleuring. Zo blijft uw imperiaal er altijd spic en span uitzien.

Pasklaar voor uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic

Tijd is geld. U wilt dus niet uren spenderen om uw imperiaal op uw bedrijfswagen te monteren. Deze imperiaal is pasklaar voor uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic. Binnen een half uur is deze gemonteerd. Bovendien wordt een imperiaal bij ons standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kan materieel makkelijk op de draagconstructie geschoven worden. Verder heeft u door het aeropdynamische design geen last van het ruizen van de wind. Onze imperialen zijn nagenoeg geluidloos.

Specifieke wensen voor uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic?

Wilt u de beste imperiaal voor uw Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben een op maat gemaakte RVS imperiaal voor elke bedrijfswagen, dus ook voor de Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV300 en Renault Trafic. Wilt u graag advies? Onze experts staan voor u klaar. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Wij produceren al onze imperialen zelf en zijn flexibel. Neemt u gerust contact op.

Meer informatie
KleurZwart
Achterdeur/klepAchterdeuren
AfwerkingGepoedercoat
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busOpel,Fiat,Nissan,Renault
Model busVivaro,Talento,NV300,Trafic
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL2
Wielbasis in cm350
DeurpanelenNee