RVS Imperiaal met traprol zwart gepoedercoat (Geschikt voor Maxus eDeliver-9)

SKU
228562
€ 1.324,95 € 1.095,00

Deze zwarte RVS Imperiaal met traprol is perfect op maat gemaakt voor de Maxus eDeliver-9. Al onze imperialen zijn gemaakt van RVS. Hierdoor zijn deze lichtgewicht en hebben deze een extreem hoog draagvermogen. Verder zijn deze imperialen voorzien van een zwarte poedercoating. Zo is de imperiaal extra goed beschermd tegen weersinvloeden, en is een lange levensduur gegarandeerd. Ten slotte leveren wij onze imperialen uit voorraad en zijn deze pasklaar voor een snelle montage.

Eigenschappen van de zwarte RVS Imperiaal Maxus eDeliver-9

  • Laag eigen gewicht en een hoog draagvermogen.
  • Voorzien van poedercoating.
  • Pasklaar. Ideaal voor snelle montage.
  • Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol.

Door onze zwarte poedercoating blijft de imperiaal altijd spic en span

RVS heeft de neiging om te verkleuren. Dit gebeurt onder invloed van sulfiet. Dat zijn zouten die in de buitenlucht zitten. De resulterende bruine gloed is géén roest, maar mooi is nu eenmaal anders. Poedercoating beschermt het RVS tegen verkleuring. Zo blijft uw imperiaal er altijd spic en span uitzien.

Pasklaar voor uw Maxus eDeliver-9

Tijd is geld. U wilt dus niet uren spenderen om uw imperiaal op uw bedrijfswagen te monteren. Deze imperiaal is pasklaar voor uw Maxus eDeliver-9. Binnen een half uur is deze gemonteerd. Bovendien wordt een imperiaal bij ons standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kan materieel makkelijk op de draagconstructie geschoven worden. Verder heeft u door het aeropdynamische design geen last van het ruizen van de wind. Onze imperialen zijn nagenoeg geluidloos.

Specifieke wensen voor uw Maxus eDeliver-9?

Wilt u de beste imperiaal voor uw Maxus eDeliver-9? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben een op maat gemaakte RVS imperiaal voor elke bedrijfswagen, dus ook voor de Maxus eDeliver-9. Wilt u graag advies? Onze experts staan voor u klaar. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Wij produceren al onze imperialen zelf en zijn flexibel. Neemt u gerust contact op.

Meer informatie
KleurStandaard
AfwerkingGepoedercoat
HoogteH2
MateriaalRVS
Kuipjes & dekselsNee
Merk busMaxus
Model buseDeliver-9
Verlengd achter de wielenNee
WielbasisL2
Wielbasis in cm337
DeurpanelenNee