Voor elk merk en model

Een achteropstap

Bent u op zoek naar een kwalitatieve achteropstap? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we een achteropstap. Het maakt niet uit of u met of zonder trekhaak rijdt. Wilt u direct een achteropstap voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment achteropstappen voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een achteropstap? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

Voor elk merk en model

Een RVS achteropstap

Het plaatsen van een achteropstap op uw bedrijfswagen heeft meerdere voordelen. Ten eerste verlaagt een achteropstap de instap in uw wagen. Dit werkt prettiger als u frequent zware goederen in en uit uw auto moet laden. Voor deze reden is PostNL één van onze afnemers van onze achteropstappen. Ten tweede biedt een brede achteropstap bescherming tegen schade bij het achteruit rijden. Voor extra veiligheid zijn onze achteropstappen ook leverbaar met achteruitrijsensoren.

De opstappen zijn leverbaar met of zonder sidebars achter de wielen en in een trekhaakuitvoering. Voor iedere bedrijfswagen is er dus een geschikte achteropstap te verkrijgen. Onze achteropstappen zijn door ons zelf ontwikkeld en worden geleverd inclusief alle benodigde steunen en/of bevestigingsmateriaal. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij een achteropstap uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Zo hebben wij voor PostNL bijvoorbeeld een extra brede achteropstap ontwikkeld. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top