Voor elk type bedrijfswagen

Achteropstappen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve achteropstap? Dan bent u bij SteelWorks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we achteropstap. Het maakt niet uit of u met of zonder trekhaak rijdt. Wilt u direct een achteropstap voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment achteropstappen voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een achteropstap? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

RVS gepoedercoate

Achteropstappen

Onze achteropstappen hebben meerdere voordelen. Als eerste verlagen achteropstappen de instap in uw wagen. Dit werkt prettiger als u frequent zware goederen in en uit uw auto moet laden. Voor deze reden is PostNL één van onze afnemers van onze achteropstappen. Ten tweede bieden de brede achteropstappen bescherming tegen schade bij het achteruit rijden. Voor extra veiligheid zijn onze achteropstappen ook leverbaar met achteruitrijsensoren.

De opstappen zijn leverbaar met of zonder sidebars achter de wielen en in een trekhaakuitvoering. Voor iedere bedrijfswagen is er dus een geschikte achteropstap te verkrijgen. Onze achteropstappen zijn door ons zelf ontwikkeld en worden geleverd inclusief alle benodigde steunen en/of bevestigingsmateriaal. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Onze achteropstappen

Achteropstap

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij verschillende achteropstappen uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Zo hebben wij voor PostNL bijvoorbeeld een extra brede achteropstap ontwikkeld. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Contact

Afbeelding