Start! Vind alles voor uw

Beschermplaat

Pagina

Op maat gemaakte bumperbescherming voor elke bedrijfswagen

Krassen en beschadigingen voorkomen op de achterbumper? Bumperbescherming is hiervoor de oplossing. U kunt de bumper van uw bedrijfswagen beschermen met een bumperbeschermplaat. Dit is een beschermplaat voor op de bumper van uw bedrijfswagen. 

De hoogste kwaliteit bumperbescherming

Onze bumperbescherming wordt gemaakt van tweetraans aluminium tranenplaat. Een bumperbeschermplaat wordt door ons in mallen perfect op maat gemaakt. Zo buigen onze bumperbeschermplaten mee met de rondingen van de bumper. Hierdoor is de perfecte pasvorm gegarandeerd.Voor elke bedrijfswagen hebben wij dus een perfect passende bumper beschermplaat. 

Zoekt u een bumperbeschermplaat in trekhaakuitvoering?

Schade aan uw bumper voorkomen tijdens het koppelen van uw aanhangwagen aan uw bedrijfsauto? Wij hebben nu ook een bumperbeschermplaat die uw bumper beschermt tegen het doorschieten van de dissel. Wij hebben deze op voorraad voor de Opel Vivaro, Renault Trafic en Nissan Primaster. Wij zullen ons programma op korte termijn verder uitbreiden. Wanneer u ook interesse heeft voor deze nieuwe uitvoering, neem dan nu contact met ons op.

Achterbumper bescherming van Steelworks

Wilt u de beste achterbumper bescherming voor uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben op maat gemaakte bumperbescherming voor elke bus. Het maakt niet uit of u een VW Caddy, VW T5, VW T6, Mercedes Sprinter, Peugeot Expert, Renault Trafic, Ford Transit, Mercedes Vito of Opel Vivaro heeft. De achterbumper bescherming van Steelworks past perfect op uw bus. Wilt u graag advies? Onze experts staan altijd voor u klaar. 

Specifieke wensen voor een bumperbeschermplaat?

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.