Start! Vind alles voor uw

Materiaal
  1. RVS 113artikelen
Less
Meer filters

Imperialen en toebehoren

Pagina

RVS imperialen en toebehoren voor iedere bedrijfswagen

Wij vervaardigen duurzame roestvaststalen imperialen, die een hoog draagvermogen combineren met een laag eigen gewicht en een stijlvol design. Het voordeel van RVS is dat u voorgoed verlost bent van vervelende roeststrepen op de lak en de belettering van uw bedrijfswagen. Onze imperialen voorzien wij standaard van een grijze poedercoat laag, dit om de imperiaal extra te beschermen en vlekken door weersinvloeden te voorkomen. De imperialen zijn daarnaast sterk, pasklaar en dus snel te monteren. Dankzij speciale ontwikkeling is de Steelworks imperiaal nagenoeg geluidloos.

Voorzien van poedercoating

Omdat we streven naar de beste kwaliteit, krijgen al onze imperialen en onze trappen vooraf een poedercoat behandeling. Deze behandeling is ter voorkoming van lelijke vlekken op het materiaal. De standaard poedercoatlaag is in de grijze RVS kleur. Mocht u de imperiaal in een andere Ral kleur willen ontvangen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Deze imperiaal in de door u aangegeven Ral kleur kunnen we leveren met een kleine meerprijs. Wanneer u kiest voor een andere kleur dan de standaard grijze, dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 2 weken. De imperiaal wordt gepoedercoat, dit heeft een andere uitstraling dan een lak kleur.

Trappen om de imperiaal te bereiken

Naast imperiaals maken wij ook de trappen om de imperiaal te bereiken. In de meeste gevallen kan de trap bevestigd worden aan de scharnieren van de achterdeur. Hierdoor hoeft u niet in het plaatwerk te boren. Verder zijn de traptreden geperforeerd. Hierdoor is de antislip van de treden bij alle weersomstandigheden gegarandeerd. Ook onze trappen zijn van rvs en worden standaard gepoadercoat. Dit functioneert als extra beschermlaag en zorgt ervoor dat er geen lelijke verwervingsplekken ontstaan.

Maatwerk imperialen

Voor ieder type bedrijfsauto hebben wij een op maat gemaakte imperiaal in huis. De imperiaal kan eventueel nog verfijnd worden naar uw persoonlijke wensen en eisen. Neemt u hiervoor gerust contact op. Doordat we de imperialen zelf maken, kunnen we uw op maat gemaakte imperiaal meestal binnen 1,5 week leveren.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.