Start! Vind alles voor uw

Imperiaal

Pagina

Wij hebben een imperiaal voor elke bedrijfswagen

Vervoert u vaak spullen met uw bedrijfswagen? Dan biedt een imperiaal uitkomst. Een imperiaal is een draagconstructie op het dak van uw bedrijfswagen waarmee u veel kunt vervoeren. Buizen, ladders, noem het maar op. Als professional wilt u natuurlijk een hoogwaardige imperiaal. Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres.

Ga voor een imperiaal van hoge kwaliteit

Goedkoop is duurkoop. Ga dus voor kwaliteit als u een imperiaal kiest. Het is belangrijk om te letten op het materiaal. Een imperiaal wordt iedere dag blootgesteld aan weer en wind. Deze moet dus tegen een stootje kunnen. Daarnaast wilt u een imperiaal hebben met een hoog draagvermogen. Om deze reden kunt u het best een RVS imperiaal kiezen. Wij vervaardigen duurzame roestvaststalen imperialen. Dit betekent dat de imperiaal een hoog draagvermogen en een laag eigen gewicht heeft. Bovendien hebben onze imperialen een stijlvol design. Het voordeel van RVS is dat u voorgoed verlost bent van vervelende roeststrepen op de lak en de belettering van uw bedrijfswagen. Verder voorzien wij onze imperialen van een poadercoating. Dit functioneert als extra beschermlaag en zorgt ervoor dat er geen lelijke verwervingsplekken ontstaan. 

Elke imperiaal is bij ons voorzien van poedercoating

Omdat we streven naar de beste kwaliteit, krijgen al onze imperialen en onze trappen vooraf een poedercoat behandeling. Deze behandeling is ter voorkoming van lelijke vlekken op het materiaal. Een poedercoating is een beschermende laag op de imperiaal. Dit is geen overbodige luxe, omdat imperialen worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Een gepoedercoate imperiaal gaat dus langer mee! Mocht u de imperiaal in een andere Ral kleur willen ontvangen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u kiest voor een andere kleur dan de standaard grijze, dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Poedercoating gaat verkleuring tegen

Poedercoaten biedt ook een visueel voordeel. Roestvast staal heeft namelijk de neiging om te verkleuren. Dit gebeurt onder invloed van sulfiet. Dat zijn zouten die in de buitenlucht zitten. De resulterende bruine gloed is géén roest, maar mooi is nu eenmaal anders. Poedercoating beschermt het materiaal tegen die verkleuring. Zo blijft uw imperiaal er spic en span uitzien. 

Een imperiaal van Steelworks is eenvoudig te monteren 

Tijd is geld. U wilt dus niet uren spenderen om uw imperiaal op uw bedrijfswagen te monteren. Kies daarom voor een pasklare imperiaal. Dit scheelt u een hoop tijd en energie. Een pasklare imperiaal is binnen een half uur gemonteerd op uw bedrijfswagen. Daar komt geen bouwpakket aan te pas.

Bij al onze imperialen krijgt u het bevestigingsmateriaal en een ladderrol

Een imperiaal wordt bij ons standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kan materieel makkelijk op de draagconstructie geschoven worden. Verder heeft u door het aeropdynamische design geen last van het ruizen van de wind. Onze imperialen zijn nagenoeg geluidloos.

Imperialen van Steelworks

Wilt u de beste imperiaal voor uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben een op maat gemaakte imperiaal voor elke bus. Het maakt niet uit of u een Mercedes Sprinter, Volkswagen Caddy, Peugeot Partner, Renault Trafic, Ford Transit, Mercedes Vito, Opel Vivaro of Volkswagen Transporter heeft. Een imperiaal van Steelworks past perfect op uw bus. Wilt u graag advies? Onze experts staan altijd voor u klaar. 

Specifieke wensen?

Voor ieder type bedrijfswagen hebben wij een imperiaal op voorraad. Heeft u specifieke wensen? Dat kan. Neemt u gerust contact op. Doordat we de imperialen zelf maken, kunnen we de op maat gemaakte imperiaal binnen 1,5 week leveren. De imperialen zijn daarnaast sterk, pasklaar en dus snel te monteren.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.