Start! Vind alles voor uw

Trap

Pagina

Voor elke imperiaal een trap

Naast imperialen maken wij ook RVS trappen om de imperialen te bereiken. In de meeste gevallen kan de trap bevestigd worden aan de scharnieren van de achterdeur van uw bedrijfswagen. Hierdoor hoeft u niet in het plaatwerk van uw bus te boren. Onze trappen zijn, net zoals onze imperialen, van RVS en voorzien van een extra poedercoating. Dit geeft een strakke uitstraling van uw  imperiaal en bijbehorende trap. De looptreden van de trap zijn verder geperforeerd. Hierdoor is de antislip van de treden bij alle weersomstandigheden gegarandeerd.

Wij doen ook maatwerk

Voor iedere imperiaal hebben wij een op maat gemaakte RVS trap in huis. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.