Start! Vind alles voor uw

Rearbalk

Pagina

Een rearbalk voor elke bedrijfswagen

Voor extra versteviging van uw rearbar is er nog de optie om een rearbalk te plaatsen. Een rearbalk is een RVS balk die bekleed is met een aluminium tranenplaat. Onze rearbalken zijn verkrijgbaar is in de maten 10 x 10 cm en 8 x 8cm. Wanneer uw bedrijfsauto voorzien is van een trekhaak, zullen wij de rearbalk hierop laten aansluiten. Het is voor ons daarom wel belangrijk om te weten welk merk en type trekhaak er onder uw auto is gemonteerd. Ook kunnen onze rearbalken verlengd worden met sidebars achter de wielen.

Montage van een rearbalk is een fluitje van een cent

Onze rearbalken zijn door ons zelf ontwikkeld en worden geleverd inclusief alle benodigde steunen en/of bevestigingsmateriaal. Onze rearbalken kunnen als één deel gemonteerd worden, maar ook al verlengstuk van de sidebars. Op deze manier vormen de sidebars en rearbalk één geheel. Ook kunnen wij de rearbalk laten aansluiten op de trekhaak van uw bedrijfswagen. Het is voor ons daarvoor wel belangrijk om te weten welk merk en type trekhaak er onder uw auto is gemonteerd.

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.