Start! Vind alles voor uw

Rearbar

Pagina

Rearbars voor alle typen bedrijfswagens

Rearbars voorkomen schade bij bijvoorbeeld het achteruit rijden of inparkeren. Onze rearbars kunnen als één deel gemonteerd worden, maar ook al verlengstuk van de sidebars. Op deze manier vormen de sidebars en rearbar één geheel. Ook kunnen wij de rearbar laten aansluiten de trekhaak van uw bedrijfswagen. Het is voor ons daarvoor wel belangrijk om te weten welk merk en type trekhaak er onder uw auto is gemonteerd. Onze rearbars kunnen geleverd worden in een geschuurde en gepolijste uitvoering. Verder worden onze standaard rearbars worden uitsluitend achter de bumper wordt gemonteerd. Hiernaast leveren wij ook rearbars die doorlopen tot aan het achterwiel.

Montage en demontage

De rearbars zijn door ons zelf ontwikkeld en worden geleverd inclusief alle benodigde steunen en bevestigingsmaterialen.

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.