Start! Vind alles voor uw

Sidebars

Pagina

Sidebars voor alle typen bedrijfswagens 

Onze sidebars zien er zo strak uit omdat ze uit één stuk zijn vervaardigd. Hierdoor zijn er geen lasnaden. Verder is het RVS van onze sidebars maar liefst 2mm dik. Dat is aanmerkelijk dikker dan de sidebars van andere bedrijven. Onze sidebars zijn verkrijgbaar in een gepolijste en een geborstelde uitvoering. Verder is het mogelijk het plaatwerk en de sidebar met een tranenplaat van RVS met elkaar te verbinden. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd.

Montage en demontage

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen (RVS steunen en RVS bevestigingsmateriaal) worden door ons meegeleverd, inclusief montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende bedrijfswagen opnieuw gebruiken.

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.