Start! Vind alles voor uw

Achterdeur/klep
Materiaal
  1. Kunststof 2artikelen
  2. RVS 272artikelen
Less
Wandafwerking
Dikte laadvloer (mm)
Instaplijst
Meer filters

Sidebars

Pagina

Sidebars voor elke bedrijfswagen

Bent u op zoek naar sidebars voor uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Wij hebben op maat gemaakte RVS sidebars voor elke bus. Het maakt niet uit of u een Mercedes Sprinter, Volkswagen Caddy, Peugeot Partner, Renault Trafic, Ford Transit, Mercedes Vito, Opel Vivaro of Volkswagen Transporter heeft. De sidebars van Steelworks passen perfect op uw bedrijfswagen. 

Wij bieden de hoogste kwaliteit sidebars

Als professional wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijfswagen. Onze sidebars zien er strak uit omdat ze uit één stuk zijn vervaardigd. Hierdoor zijn er geen lasnaden. Verder is het RVS van onze sidebars maar liefst 2mm dik. Dat is aanmerkelijk dikker dan de sidebars van andere bedrijven. Onze sidebars zijn verkrijgbaar in een gepolijste en een geborstelde uitvoering. Verder is het mogelijk het plaatwerk en de sidebar met een tranenplaat van RVS met elkaar te verbinden.

Montage van onze sidebars is een fluitje van een cent

Door de in eigen huis ontwikkelde ophanging te gebruiken, is de montage een fluitje van een cent. De montagematerialen, RVS steunen en RVS bevestigingsmateriaal, worden door ons meegeleverd. Ook krijgt u montage-instructies. Verder zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende bedrijfswagen opnieuw gebruiken.

Wij hebben sidebars in verschillende uitvoeringen

Onze sidebars zijn verkrijgbaar in een gepolijste en een geborstelde uitvoering. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd. 

Heeft u specifieke wensen?

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en al onze sidebars ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.