Start! Vind alles voor uw

Interieur

Pagina

Alles voor het interieur van uw bedrijfswagen

Wij verzorgen alles voor het interieur van uw bedrijfswagen. Onze laadruimtebetimmering bestaat uit drie productcategorieen: vloerplaten, wandbekleding en wielkastbetimmering. De verschillende producten zijn los te bestellen, maar wij leveren uiteraard ook volledige pakketten. Zo verzorgt u in één keer het gehele interieur van uw bedrijfswagen. Al onze producten worden door ons volledig op maat gemaakt.

  • Vloerplaten. Onze houten antislipvoeren voor in de laadruimte van uw bedrijfswagen zorgen voor veiligheid en beschermen de originele vloer van uw bedrijfswagen. . Verder zijn deze standaard 12 mm dik. Hierdoor zijn deze erg sterk. Maar ook 9 mm behoort tot de mogelijkheden.
  • Wandbekleding. Onze houten wandbekleding beschermt de wanden en deuren in de laadruimte. Ook kunt u er lading aan bevestigen. Ons assortiment bestaat uit lat-om-lat en volledige wandbekleding. Wij hebben ook kunststof wandbekleding. Hiermee bespaart u gewicht ten opzichte van de houten wandbekleding. Zo heeft u een hoger beschikbaar laadgewicht en bespaart u ook nog eens benzine.
  • Wielkastbetimmering. Zo worden ook de wielkasten voorzien van bescherming. 

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.