Start! Vind alles voor uw

Laadruimtebetimmering

Pagina

Laadruimtebetimmering voor uw bedrijfswagen

Onze laadruimtebetimmering bestaat uit drie productcategorieen: vloerplaten, wandbekleding en wielkastbetimmering. De verschillende producten zijn los te bestellen, maar wij leveren uiteraard ook volledige pakketten. Zo verzorgt u in één keer het gehele interieur van uw bedrijfswagen. Al onze producten worden door ons volledig op maat gemaakt.

  • Vloerplaten. Onze houten antislipvoeren voor in de laadruimte van uw bedrijfswagen zorgen voor veiligheid en beschermen de originele vloer van uw bedrijfswagen. Verder zijn deze standaard 12 mm dik. Hierdoor zijn deze erg sterk. Maar ook 9 mm behoort tot de mogelijkheden.
  • Wandbekleding. Onze houten wandbekleding beschermt de wanden en deuren in de laadruimte. Ook kunt u er lading aan bevestigen. Ons assortiment bestaat uit lat-om-lat en volledige wandbekleding. Wij hebben ook kunststof wandbekleding. Hiermee bespaart u gewicht ten opzichte van de houten wandbekleding. Zo heeft u een hoger beschikbaar laadgewicht en bespaart u ook nog eens benzine.
  • Wielkastbetimmering. Zo worden ook de wielkasten voorzien van bescherming. 

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.