Start! Vind alles voor uw

Laadruimtebetimmering

Pagina

Laadruimte betimmering / Bedrijfswagen betimmering

Laadruimte betimmering, ook wel bekend als bedrijfswagen betimmering, biedt veel voordelen. Het is praktisch, veilig en ziet er daarnaast ook nog eens netjes uit. Genoeg reden dus om uw bedrijfswagen te upgraden. Onze bedrijfswagen betimmering bestaat uit drie productcategorieën: vloerplaten, wandbekleding en wielkastbetimmering. De verschillende producten zijn los te bestellen, maar wij leveren uiteraard ook volledige pakketten betimmering. Zo verzorgt u in één keer het gehele interieur van uw bedrijfswagen. Al onze bedrijfswagen betimmering wordt door ons volledig op maat gemaakt.

Waarom laadruimte betimmering?

Met laadruimte betimmering voorkomt u schade aan de laadruimte van uw bedrijfswagen. Want een deuk in de laadruimte is zo gebeurd. En voorkomen is altijd beter genezen. Daarnaast ziet bedrijfswagen betimmering er ook nog eens strak uit. Ook kan onze betimmering gebruikt worden om lading te bevestigen aan de wand. Zo voorkomt u dat uw lading gaat schuiven. Genoeg reden dus voor bus betimmering.

Onze soorten bedrijfswagen betimmering:

  • Complete pakketten. Met een compleet pakket bedrijfswagen betimmering kunt u uw hele laadruimte in één keer inrichten. Complete pakketten bevatten vloerplaten, wandbekleding en wielkastbetimmering.
  • Vloerplaten. Onze houten antislipvoeren voor in de laadruimte van uw bedrijfswagen zorgen dat u veilig kunt werken. Door de anti-sliplaag zult u niet meer uitglijden. Ook beschermt een vloerplaat de originele vloer van uw bedrijfswagen. Onze vloerplaten zijn standaard 12 mm dik. Hierdoor zijn deze erg sterk. Maar ook 9 mm behoort tot de mogelijkheden.
  • Wandbekleding. Onze houten wandbekleding beschermt de wanden en deuren in de laadruimte. Ook kunt u er lading aan bevestigen. Ons assortiment bestaat uit lat-om-lat en volledige wandbekleding. De volledige houten wandbekleding wordt perfect op maat gemaakt door een CNC-machine. Dat gebeurt ontzettend nauwkeurig. Wij hebben ook kunststof wandbekleding. Hiermee bespaart u gewicht ten opzichte van de houten wandbekleding. Zo heeft u een hoger beschikbaar laadgewicht en bespaart u ook nog eens brandstof.
  • Wielkastbetimmering. Zo worden ook de wielkasten voorzien van bescherming.

Houten of kunstof wandbekleding?

Het voordeel van laadruimte betimmering van hout is dat het erg sterk is. Dit maakt het erg geschikt voor het bevestigen van lading aan de wand. Wel is hout een zwaarder materiaal dan kunststof. De kunststof betimmering levert gewichtsbesparing op. Het is alleen niet mogelijk om lading direct te bevestigen aan de kunststof wandbekleding. Hiervoor moet er een aluminium rails gemonteerd worden. Ook hebben wij lat-om-lat wandbekleding. Dit is de traditionele methode en zorgt voor een old-school uitstraling. Het is goed om er rekening mee te houden dat lat-om-lat minder sterk is dan volledige wandbekleding. In de praktijk wordt deze methode dan ook minder vaak gebruikt.

Steelworks heeft de hoogste kwaliteit bedrijfswagen betimmering

Wilt u de beste betimmering voor uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben op maat gemaakte bedrijfswagen betimmering voor elke bus. Het maakt niet uit of u een Volkswagen Caddy, Peugeot Partner, Renault Trafic, Ford Transit Custom, Mercedes Vito, Opel Vivaro of Volkswagen Transporter heeft. Onze bedrijfswagen betimmering past perfect in uw bus. Wilt u graag advies? Onze experts staan altijd voor u klaar.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.