Start! Vind alles voor uw

Complete pakketten

Pagina

Complete bus betimmering voor elke bedrijfswagen

Met onze complete pakketten bus betimmering verzorgt u in één keer het hele interieur van uw bedrijfswagen. Het heeft meerdere voordelen om uw bedrijfswagen te betimmeren. Ten eerste beschermt het de laadruimte van uw bedrijfswagen. Ten tweede is laadruimtebetimmering uitermate geschikt om lading te bevestigen. Tot slot ziet het er strak en professioneel uit. De complete betimmering van Steelworks bestaat uit vloerplaten, wandbekleding en wielkastbetimmering. Hierbij wordt alles door onze vakmensen op maat gemaakt en als één geheel geleverd. Zo hoeft u deze alleen nog te plaatsen. U heeft bij ons de keuze uit houten of kunststof wandbetimmering en deurpanelen. Ook bieden wij lat-om-lat betimmering aan.

Onze complete pakketten betimmering bestaan uit:

  • VloerplatenOnze houten antislipvoeren voor in de laadruimte van uw bedrijfswagen zorgen voor veiligheid en beschermen de originele vloer van uw bedrijfswagen. Verder zijn deze standaard 12 mm dik. Hierdoor zijn deze erg sterk. Maar ook 9 mm behoort tot de mogelijkheden. De vloeren zijn te verkrijgen in stijlvol grijs of bruin.
  • Wand-en deurpanelenOnze houten wandbekleding beschermt de wanden en deuren in de laadruimte. Ook kunt u er lading aan bevestigen. Ons assortiment bestaat uit lat-om-lat en volledige wandbekleding. De lat-om-lat wordt standaard aangeleverd op een frame, voor een eenvoudige montage. Wij hebben ook kunststof wandbekleding. Hiermee bespaart u gewicht ten opzichte van de houten wandbekleding. Zo heeft u een hoger beschikbaar laadgewicht en bespaart u ook nog eens benzine. De dikte van de houten wanden zijn verkrijgbaar in 4 mm en 6,5 mm. Voor kunststof is dit standaard 5 mm.

Optionele toevoeging: wielkastbetimmering

Als extra bescherming voor uw bedrijfswagen kunt u ook kiezen voor wielkastbetimmering. Hiermee worden uw wielkasten voorzien van bescherming. U kunt dit als extra artikel bestellen naast de standaard vloeren en wand- en deurpanelen. Wielkastbetimmering heeft standaard een dikte van 12 mm en is verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren bruin of grijs. De wielkastbetimmering wordt kant en klaar geleverd door Steelworks en garandeert dus een eenvoudige en snelle montage. 

De voordelen van bus betimmering bij Steelworks

  • Pasklaar, dus eenvoudig en snel gemonteerd
  • Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal
  • Antslipvloeren voor extra veilig veiligheid
  • Vloeren kunnen bij bepaalde modellen bedrijfswagens worden voorzien van gaten t.b.v. sjorogen en instaplijsten. Voor een nette afwerking kunnen onze vakmensen ook deksels of kuipjes leveren voor de gefreesde gaten. 

Bus betimmering op maat: gebruik de configurator

De keuze is reuze bij Steelworks. Door onze handige configurator blijft het altijd overzichtelijk. Met het filter vindt u eenvoudig de beste bedrijfswagen betimmering voor uw bus. Zo kunt u de kleur, materiaal, wandafwerking en dikte van de laadvloer selecteren. Met onze complete pakketten laadruimtebetimmering aan heeft u bovendien in één muisklik alles wat u nodig heeft.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.

Steelworks heeft de hoogste kwaliteit bus betimmering

Wilt u de beste laadruimtebekleding voor uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben op maat gemaakte betimmering voor elke bus. Het maakt niet uit of u een Volkswagen Caddy, Peugeot Partner, Renault Trafic, Ford Transit Custom, Mercedes Vito, Opel Vivaro of Volkswagen Transporter heeft. Onze betimmering past perfect in uw bus. Wilt u graag advies? Onze experts staan altijd voor u klaar.