Start! Vind alles voor uw

Complete pakketten

Pagina

Complete pakketten voor het bekleden van de laadruimte van uw bedrijfswagen

Met onze complete pakketten verzorgt u in één keer het hele interieur van uw bedrijfswagen. Onze complete pakketten bestaan uit vloerplaten, wandbekleding en wielkastbetimmering. Hierbij wordt alles door ons op maat gemaakt en als één geheel geleverd. Zo hoeft u deze alleen nog te plaatsen.  

  • Vloerplaten. Onze houten antislipvoeren voor in de laadruimte van uw bedrijfswagen zorgen voor veiligheid en beschermen de originele vloer van uw bedrijfswagen. Verder zijn deze standaard 12 mm dik. Hierdoor zijn deze erg sterk. Maar ook 9 mm behoort tot de mogelijkheden.
  • Wandbekleding. Onze houten wandbekleding beschermt de wanden en deuren in de laadruimte. Ook kunt u er lading aan bevestigen. Ons assortiment bestaat uit lat-om-lat en volledige wandbekleding. Wij hebben ook kunststof wandbekleding. Hiermee bespaart u gewicht ten opzichte van de houten wandbekleding. Zo heeft u een hoger beschikbaar laadgewicht en bespaart u ook nog eens benzine.
  • Wielkastbetimmering. Zo worden ook de wielkasten voorzien van bescherming. 

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.