Start! Vind alles voor uw

Wand en deurpanelen

Pagina

Wandbekleding voor elk type bedrijfswagen

Onze houten en kunststof wand- en deurbekleding dient ter bescherming van de originele wanden en deuren in de laadruimte. Bovendien bevordert het de functionaliteit van werken. De panelen hebben een dikte van 4 mm of 6,5 mm en kunnen bestaan uit één of meerdere delen. Wilt u een lading bevestigen aan de wand? Dan is dit mogelijk op diverse manieren:

  • Sleuvenwand. Het is mogelijk om sleuvengaten in een houten wand aan te brengen, waardoor uw de lading aan de wanden kan bevestigen.
  • Bindrail. U kunt ook kiezen voor een dichte wand met een bindrail er op gemonteerd of ingevreest.
  • Lat om lat combi-/wanden. De wand kan voorzien worden van een lat om lat patroon van onder tot boven of als een gedeelde uitvoering met aan de onderzijde een paneel en aan de bovenzijde een lat om lat betimmering op frame.

Kunststof of houten wandbekleding?

Onze kunststof wandbekleding is sterker dan de kunststof variant. Maar met de kunststof wandbekleding bespaart u gewicht ten opzichte van de houten wandbekleding. Zo heeft u een hoger beschikbaar laadgewicht en bespaart u ook nog eens benzine. 

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.