Start! Vind alles voor uw

Separatiewanden

Pagina

Een seperatiewand voor iedere bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een seperatiewand? Een separatiewand is een tussenschot tussen de cabine en laadruimte van de bedrijfswagen. Met een tussenschot in uw bus kunt u veilig en comfortabel rijden.

Met een tussenschot in uw bedrijfswagen rijdt u veilig en comfortabel

Met een tussenschot in uw bedrijfswagen wordt voorkomen dat de lading die achterin ligt tijdens het rijden naar de bestuurder of bijrijder verschuift. Goed dus voor de veiligheid. Hiernaast werkt een seperatiewand geluidreducerend. Bovendien werkt de airco en verwarming van de bedrijfswagen beter door een seperatiewand. Dit komt doordat het zitgedeelte is afgesloten van de laadruimte. Onze seperatiewanden zijn verkrijgbaar met en zonder ruit. Ook een schuifruit behoort tot de opties.

Kies een tussenschot van Steelworks

Wilt u een tussenschot voor uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Wij hebben op maat gemaakte tussenschotten voor elke bus. Het maakt niet uit of u een VW Caddy, VW T5, VW T6, Mercedes Sprinter, Peugeot Expert, Renault Trafic, Ford Transit, Mercedes Vito of Opel Vivaro heeft. Een tussenschot van Steelworks past perfect in uw bus. Wilt u graag advies? Onze experts staan altijd voor u klaar. 

Specifieke wensen?

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en al onze tussenschotten ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.