Start! Vind alles voor uw

Stap 1: Enkel/dubbellucht
Enkel/dubbellucht
Stap 2: Instaplijst
Instaplijst
Stap 4: Trekhaak uitvoering
Trekhaak uitvoering
Stap 7: Achterdeur/klep
Achterdeur/klep
Stap 8: Materiaal
Materiaal
  1. Aluminium 14artikelen
  2. Hout 7004artikelen
  3. Kunststof 561artikelen
  4. RVS 927artikelen
Less
Stap 11: Dikte laadvloer (mm)
Dikte laadvloer (mm)
Meer filters
Bekijk producten

Selecteer hier uw product

Pagina

Alles in én rondom uw bedrijfswagen

Van imperialen, rearbars en sidebars tot bumpersbeschermplaten, laadruimtebetimmering en raamroosters. Steelworks maakt en levert al sinds 1999 alles voor in én rondom uw bedrijfswagen. Onze producten dienen ter bescherming van uw bedrijfswagen en het gemakkelijker maken van uw dagelijkse werkzaamheden. Wij staan garant voor snel en vakkundig werk. De ontwikkeling en fabricage geschiedt in eigen huis door ervaren medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit en heeft u uw order doorgaans binnen 24 uur in huis.

Wij doen ook maatwerk

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Volumekorting 

Koopt u in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij Steelworks. Wij bieden speciale prijzen voor onze vaste klanten. Bekijk uw gewenste product en doe direct een aanvraag. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van onze experts. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen.