Voor elk type bedrijfswagen

Betimmering

Bent u op zoek naar betimmering? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we op maat gemaakte laadruimtebetimmering. Wilt u direct uw laadruimte ingericht hebben? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment betimmering voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van onze betimmering? Lees dan hieronder verder.

Voor elk merk en model op maat gemaakte

Betimmering

Met onze betimmering beschermt u de laadruimte van uw bedrijfswagen. Daarnaast is onze betimmering ideaal om lading aan de wand van uw bedrijfswagen te bevestigen. Hiermee voorkomt u dat uw lading gaat schuiven. Ten slotte ziet het er strak en professioneel uit.

U kunt hierbij kiezen voor de lat-om-lat methode of voor volledige wandbekleding van hout of kunststof. Onze volledige wandbekleding wordt op maat gemaakt met een CNC-machine. Deze past dus altijd perfect in de laadruimte van uw bedrijfswagen. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen hebben wij op maat gemaakte betimmering. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top