Voor elk type bedrijfswagen

Bumperbeschermplaten

Bent u op zoek naar een kwalitatieve bumperbeschermplaat? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we bumperbeschermplaten. Deze worden gemaakt van aluminium tranenplaat. Wilt u direct een bumperbeschermplaat voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment bumperbeschermplaten voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een bumperbeschermplaat? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

RVS gepoedercoate

Bumperbeschermplaten

Een kras of nog ergere beschadiging aan uw bumper is helaas snel gebeurd. Maar niet meer met onze bumperbeschermplaten. Deze voorkomen schade aan de achterbumper van uw bedrijfswagen. En voorkomen is altijd beter (en goedkoper) dan genezen! Onze bumperbeschermplaten zijn vervaardigd van aluminium tranenplaat. Verder buigen onze bumperbeschermplaten mee met de rondingen van de bumper. Hierdoor is de perfecte pasvorm gegarandeerd.

Let op: er is extra risico op schade aan de achterbumper bij het koppelen van een aanhangwagen aan uw bedrijfswagen. Dit gebeurt als de dissel doorschiet. Hier kunt u speciale beschermplaten voor gebruiken. Op deze manier wordt ook dit risico ondervangen. Uiteraard leveren wij deze beschermplaten ook. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Onze bumperbeschermplaten

Bumperbeschermplaat

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij bumperbeschermplaten uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Zo hebben wij voor PostNL bijvoorbeeld een extra brede achteropstap ontwikkeld. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Contact

Afbeelding