Voor elk merk en model

Bumper bescherming

Bent u op zoek naar bumper bescherming? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we achterbumper bescherming. Een bumperbeschermplaat wordt bij ons gemaakt van aluminium tranenplaat. Wilt u direct een bumperbeschermplaat voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment bumperbeschermplaten voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een beschermplaat? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

Voor elk merk en model

Bumper bescherming

Een kras of nog ergere beschadiging aan uw bumper is helaas snel gebeurd. Dit kunt u gelukkig eenvoudig voorkomen met bumper bescherming. Een bumperbeschermplaat voorkomt schade aan de achterbumper van uw bedrijfswagen. En voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen! Onze bumperbeschermplaten zijn vervaardigd van aluminium tranenplaat. Verder buigen onze bumperbeschermplaten mee met de rondingen van de bumper. Hierdoor is de perfecte pasvorm gegarandeerd.

Let op: er is extra risico op schade aan de achterbumper bij het koppelen van een aanhangwagen aan uw bedrijfswagen. Dit gebeurt als de dissel doorschiet. Hier kunt u een speciale beschermplaat voor gebruiken. Op deze manier wordt ook dit risico ondervangen. Uiteraard leveren wij deze beschermplaten ook. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij bumper bescherming uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en al onze bumperbeschermplaten vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Zo hebben wij voor PostNL bijvoorbeeld een extra brede achteropstap ontwikkeld. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top