Hoogwaardige

RVS Desinfectiezuilen

Met onze mobiele desinfectiezuilen kunt u een veilige omgeving creëren voor uw klanten, personeel en uzelf. Wij bieden hoogwaardige RVS desinfectiezuilen waarmee u uw gasten goed kunt verwelkomen. In ''het nieuwe normaal'' probeert iedereen uiteraard netjes anderhalve meter afstand te houden. Het is echter moeilijk te voorkomen dat objecten zoals deurklinken niet door dezelfde personen gebruikt worden. Om verspreiding tegen te gaan is het dus van groot belang om regelmatig de handen te desinfecteren. En het liefst op plekken waar dit het meest nodig is. Mobiele desinfectiezuilen zijn daarom een ideale oplossing.

Met 5 liter tank desinfectiemiddel

RVS desinfectiezuil

Nu ook verkrijgbaar bij Steelworks, een RVS desinfectiezuil. De zuil is voorzien van een handig voetpedaal. Zo kunt u uw handen desinfecteren zonder dat u uw handen hoeft te gebruiken om deze te bedienen. De zuil is verder geschikt voor het plaatsen van een 5 liter tank desinfectiemiddel. Met deze zuil hoeft u dus niet continue te wisselen van desinfectiemiddel. De zuil is eventueel tegen een kleine meerprijs te leveren met uw eigen logo. De kosten voor de zuil zijn € 425,- excl. BTW en wanneer u uw eigen logo geplaatst wilt hebben, betaalt u € 455,- excl. BTW. De zuil wordt geleverd inclusief 5 liter desinfecterende handgel.

Levering uit voorraad

Wij leveren uit voorraad. Wanneer wij de zuil aan u moeten verzenden, zullen we € 30,00 ex BTW transportkosten berekenen. Voor vragen kunt u direct contact opnemen of uw vraag per mail sturen aan info@steelworks.nl

Direct bestellen

RVS desinfectiezuil

Ontdek de

Voordelen van onze RVS desinfectiezuil

Onze desinfectiezuilen zijn uitermate veilig. Deze hebben de beste combinatie van functionaliteiten (voetpedaal, grote navulling, alcohol 80%). Wat zijn nog andere voordelen van onze RVS desinfectiepalen?
 
  • Plaatsen en verplaatsen is zeer eenvoudig
  • Geen elektriciteit nodig
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Inclusief 5 liter desinfecterende handgel
  • Eenvoudig vervangen van het desinfectiemiddel
  • Chique uitstraling
  • Zeer robuust
RVS desinfectiezuil

Onze experts staan voor u klaar

Direct bestellen

Plaats direct uw bestelling. Wij leveren uit voorraad. Levering in overleg. Wilt u direct met iDeal afrekenen? Dat kan! U moet alleen een bus selecteren om bij de producten te komen. Voor de desinfectiezuilen maakt het niet uit welke bus u selecteert.