Alles op het gebied van

Bedrijfswagenaccessoires

Van RVS-sidebars, imperialen en pushbars tot achterbumpers, beschermplaten, wandbekleding, inbraakpreventieramen. Steelworks maakt en levert alles op het gebied van accessoires voor bedrijfswagens. Wij staan garant voor snel en vakkundig werk. De ontwikkeling en fabricage geschiedt in eigen huis door ervaren medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Wij halen er eer uit om de beste kwaliteit te garanderen én binnen 24 uur te leveren.

Speciale prijzen

Voor de automotive

 

Voor elke bus of bedrijfswagen

Het maakt niet uit of u een Mercedes Sprinter, Volkswagen Caddy, Peugeot Partner, Renault Trafic, Ford Transit, Mercedes Vito, Opel Vivaro of Volkswagen Transporter heeft. Een imperiaal, sidebar of achteropstap van Steelworks past perfect op uw bus. Wij maken al onze producten perfect op maat voor iedere bedrijfswagen. Wilt u graag advies? Onze experts staan altijd voor u klaar

Levering uit voorraad

Wij leveren uit voorraad. Voor vragen kunt u direct contact opnemen of uw vraag per mail sturen aan info@steelworks.nl

Korting aanvragen

Garagebedrijven korting accessoires

Ontdek de

De voordelen van Steelworks

Steelworks vervaardigt en levert al sinds 1999 RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Onze producten dienen ter bescherming van het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen en maken uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. Op het moment omvat ons assortiment maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis.
 
  • Wij produceren in Nederland
  • Met hoogwaardige materialen
  • Levering uit voorraad
  • Kortingen voor onze vaste partners
Steelworks Bedrijfswageninrichting bus

Onze experts staan voor u klaar

Uw korting aanvragen

Vraag direct uw korting aan. Wij doen u een passend aanbod.