Op maat gemaakte accessoires

voor uw Volkswagen Transporter

Bent u op zoek naar bedrijfswagen accessoires voor uw Volkswagen Transporter? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Van RVS-sidebars, imperialen en pushbars tot achterbumpers, beschermplaten, wandbekleding, inbraakpreventieramen. Steelworks maakt en levert alles op het gebied van accessoires voor uw Volkswagen bedrijfswagen

Op maat gemaakt imperiaal

voor uw Volkswagen Transporter

Bent u op zoek naar een imperiaal voor uw Volkswagen Transporter? Dan bent u bij Steelworks aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod imperialen voor uw Volkswagen Transporter:

Volkswagen Transporter imperialen van hoge kwaliteit

Onze duurzame, roestvaststalen imperialen worden gekenmerkt door een hoog draagvermogen, een laag eigen gewicht en een stijlvol design. Verder voorzien wij onze imperialen van een poadercoating. Dit functioneert als extra beschermlaag en zorgt ervoor dat er geen lelijke verweringsplekken ontstaan. Onze imperialen worden standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kunt u materieel gemakkelijk op de draagconstructie schuiven. Verder heeft u door het aerodynamische design geen last van het ruizen van de wind. Bovendien zijn onze imperialen pasklaar en kunnen deze makkelijk worden gemonteerd.

Bedrijfswagen accessoires voor uw Volkswagen Transporter

Ons ruime assortiment bedrijfswagen accessoires voor Volkswagen Transporter wordt vrijwel geheel in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd. Hierdoor hebben wij de snelste service van Nederland. Doorgaans heeft u uw producten binnen 24 uur in huis. 

Rearbar Volkswagen Transporter

Bekijk onze rearbars voor uw Volkswagen Transporter

Imperialen Volkswagen Transporter

Bekijk onze imperialen voor uw Volkswagen Transporter

Sidebars Volkswagen Transporter

Bekijk onze sidebars voor uw Volkswagen Transporter

Vloeren Volkswagen Transporter

Bekijk onze vloeren voor uw Volkswagen Transporter

Betimmering Volkswagen Transporter

Bekijk onze betimmering voor uw Volkswagen Transporter

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elke Volkswagen bedrijfswagen leveren wij bedrijfswagenaccessoires uit voorraad. Ons ruime assortiment bedrijfswagenaccessoires vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top