Klantcase Stern Auto: "Onze Steelworks bestellingen zijn binnen één dag geleverd!"

Geplaatst op 19 mei 2020 Pascal van der Venne

Stern Auto is een bekende Mercedes-dealer met filialen door het hele land. Klanten kunnen er terecht voor zowel de verkoop, onderhoud en reparatie van hun Mercedes-Benz. Steelworks is vaste leverancier van Stern Auto Amsterdam-West. Inkoper Frank Beer: “We zijn heel tevreden over de samenwerking!”

Alles in huis voor bedrijfswagens

Stern Auto Amsterdam-West is al een tijd vaste klant bij Steelworks. Wat was eigenlijk de reden om over te stappen? Het begon allemaal met laadruimtebekleding. De interne leverancier van Stern Auto ging over op plastic. Vandaar dat het Amsterdamse filiaal uitkwam bij Steelworks voor houten wandbekleding. Al snel is dat echter uitgebreid naar veel meer producten. Frank Beer: “Nu halen we alles bij Steelworks. De levering is ook sneller en beter. Steelworks zit bij ons om de hoek. Vandaar dat we zijn overgestapt.”

Vandaag besteld, morgen geleverd

Die snelle levering is essentieel voor Stern Auto. Het filiaal in Amsterdam-West is namelijk een afleverpunt. Zij maken de auto’s bedrijfsklaar, terwijl de wagens op andere vestigingen in het land verkocht worden. De stelregel hierbij is: zodra een auto gelost wordt, moet deze binnen vijf dagen op de verkoopvestiging zijn. Dit vereist dus snel schakelen. Frank Beer: “Steelworks levert binnen 1 á 2 dagen. Soms ook dezelfde dag als het moet!”

Persoonlijke service

Goede producten zijn natuurlijk het allerbelangrijkst. Zoals RVS imperialen en RVS sidebars. Service is echter minstens zo belangrijk. Daar zijn ze bij Stern Auto dan ook over te spreken. “Wij zijn heel tevreden met Steelworks. We kunnen goed met de mannen opschieten. Als er problemen zijn, komen ze snel langs. Zelfs de baas! Ook daar hebben we goed contact mee.”

Ook profiteren van de deskundige service van Steelworks? Neem contact op met onze experts of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Andere artikelen

  • Vijf tips om schade aan uw bedrijfswagen te voorkomen

    Lees artikel
  • Waarom laadruimtebekleding een must is

    Lees artikel
  • Klantcase Vissinga Bedrijfswagens: “Na zes jaar intensief gebruik zien de producten van Steelworks er nog goed uit!”

    Lees artikel