Tatev Auto: Maatwerk is mogelijk op alle producten bij Steelworks!

Tatev Auto is een groothandel in gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Het bedrijf uit Mijdrecht heeft een voorraad aan alle merken voertuigen, van Mercedes bussen tot Volkswagen en BMW. Steelworks levert al geruime tijd de bedrijfswagenaccessoires voor deze wagens. Directeur Sersosj Avetian: “De kwaliteit van de producten is altijd goed!”

Speciaal op maat voor de klant

Tatev Auto verkoopt de bedrijfswagens aan uiteenlopende bedrijven. Ieder bedrijf heeft een eigen specialisme en daar moeten de auto’s dus op worden aangepast. De bedrijfswagenaccessoires van Steelworks bieden hier uitkomst. Met de imperialen, sidebars en binnenbetimmering van Steelworks kunnen de wagens precies worden ingericht naar de wens en smaak van de klant. Bovendien zijn de bedrijfswagens zo ook nog eens goed beschermd. Serosj: “We zijn zeer te spreken over de medewerkers van Steelworks, zoals Rob van de buitendienst. Ook bij maatwerk staat hij altijd klaar om ons te helpen.”

Tatev Auto

De juiste bedrijfswagenaccessoires in één muisklik besteld

Serosj werkt al geruime tijd samen met Steelworks en is tevreden over de klantgerichte service. Hij bestelt de producten meestal via de website van Steelworks, die hij overzichtelijk en gebruiksvriendelijk noemt. “Alle merken en type bedrijfswagens zijn handig te selecteren, zodat wij gemakkelijk de juiste producten voor onze bedrijfswagens kunnen bestellen.” Ook is Serosj blij met de snelle levertijden. “Dat is erg belangrijk voor ons, aangezien onze klanten graag snel de weg op willen in hun nieuwe bedrijfswagen!”

Ook profiteren van de kwaliteit en maatwerk van Steelworks?

Bekijk ons ruime assortiment, van binnenbetimmering tot RVS sidebars en RVS imperialen. Steelworks staat garant voor de kwaliteit van alle producten. Neem contact op voor de mogelijkheden!