Fris uw tweedehands bedrijfswagen op met nieuwe bedrijfswagen accessoires

Een bedrijfswagen wordt ook wel gezien als een visitekaartje van een bedrijf. Dit is ook niet gek als u erover nadenkt. Als uw bedrijfswagen er netjes en verzorgd uitziet, zorgt dit ook voor een betere uitstraling voor uw bedrijf. We zien een duidelijke trend waarbij tweedehands bedrijfswagens steeds populairder worden. Ook met uw tweedehands bedrijfswagen wilt u goed voor de dag komen. Het uitrusten van uw tweedehands met nieuwe bedrijfswagenaccessoires is een snelle en eenvoudige manier om uw bedrijfswagen een opfrisbeurt te geven. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Tweedehands bedrijfswagens worden steeds populairder

We hebben momenteel te maken met een tekort aan nieuwe auto’s op de markt. Uiteraard blijft er een grote vraag naar bedrijfswagens, en dus wordt er uitgeweken naar jong gebruikte bedrijfswagens. Dit zorgt ervoor dat tweedehands bedrijfswagens in de loop der jaren steeds aantrekkelijker zijn geworden. Natuurlijk kiest u altijd voor een tweedehands bedrijfswagen die er nog zo net mogelijk uitziet, desondanks kunt u uw bedrijfswagen er nóg beter uit laten zien. Dit zorgt er niet alleen voor dat u beter voor de dag komt bij uw klant, maar biedt ook meer functionaliteiten voor uzelf. Zo haalt u het maximale uit uw bedrijfswagen.

Geef uw tweedehands bedrijfswagen een opfrisbeurt 

Bent u ook in het bezit van een tweedehands bedrijfswagen, of staat u op het punt er eentje aan te schaffen? Bij Steelworks hebben wij alles om uw tweedehands bedrijfswagen een opfrisbeurt te geven.

       Tweedehands bedrijfswagen oud interieur Tweedehands bedrijfswagen nieuw interieur   
                      Tweedehands bedrijfswagen met oud interieur                                 Tweedehands bedrijfswagen met nieuw interieur

Voor welke bedrijfswagenaccessoires kiest u? 

De juiste bedrijfswagenaccessoires zorgen niet alleen voor een nieuwe look & feel van uwbedrijfswagen, maar brengen ook functionele voordelen met zich mee: 

  • Binnenbetimmering: door uw bedrijfswagen te voorzien van binnenbetimmering  of de huidige binnenbetimmering te vervangen voorkomt u niet alleen schade aan het interieur van uw bedrijfswagen, maar het biedt ook extra opties om uw lading te bevestigen aan de wand. Zo voorkomt u dat de lading gaat schuiven.

  • Imperiaal: voorzie uw bedrijfswagen van een imperiaal zodat u lange delen kunt vervoeren op het dak.

  • Sidebars: kleed uw bedrijfswagen aan met sidebars om de zijpanelen van uw bedrijfswagen te beschermen. Daarnaast geeft het een fraai uiterlijk aan uw wagen.

  • Beschermplaat achterbumper: met een bumperbeschermplaat voorkomt u eenvoudig krasbeschadigingen die ontstaan door het schuiven van ladingen in of uit uw bedrijfswagen.

Maak nu een mooi visitekaartje van uw tweedehandsbedrijfswagen!

Bent u er klaar voor om uw tweedehands bedrijfswagen een opfrisbeurt te geven? Bekijk hetvolledige assortiment bedrijfsaccessoires van Steelworks en bestel direct wat u nodig heeft! Komt u er zelf niet uit? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen.