Alles op het gebied van

Bedrijfswagenaccessoires

Van RVS-sidebars, imperialen en pushbars tot achterbumpers, beschermplaten, wandbekleding, inbraakpreventieramen. Steelworks maakt en levert alles op het gebied van accessoires voor bedrijfswagens. Wij staan garant voor snel en vakkundig werk. De ontwikkeling en fabricage geschiedt in eigen huis door ervaren medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Wij halen er eer uit om de beste kwaliteit te garanderen én binnen 24 uur te leveren.

Alleen tot maandag 14 november met kortingscode 10%XTRKRTING

10% extra korting

 

Voor elke bus of bedrijfswagen

Het maakt niet uit welke bus u heeft. Een imperiaal, sidebar of achteropstap van Steelworks past perfect. Wij maken al onze producten perfect op maat voor iedere bedrijfswagen. Ook leveren wij uit voorraad. Voor vragen kunt u direct contact opnemen of uw vraag per mail sturen aan info@steelworks.nl

Gebruik uw kortingscode 

Met de kortingscode 10%XTRKORTING krijgt u uw korting. Let op: de actie is alleen geldig tot 14 november. Ga dus direct naar de shop!

Naar de shop

Garagebedrijven korting accessoires

Ontdek de

De voordelen van Steelworks

Steelworks vervaardigt en levert al sinds 1999 RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Onze producten dienen ter bescherming van het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen en maken uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. Op het moment omvat ons assortiment maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis.
 
  • Wij produceren in Nederland
  • Met hoogwaardige materialen
  • Levering uit voorraad
  • Kortingen voor onze vaste partners

Naar de shop

Steelworks Bedrijfswageninrichting bus

Onze experts staan voor u klaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag? Laat het ons weten. Onze experts staan altijd voor u klaar. Ook als u persoonlijke wensen heeft. Wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.