Nederland
Daalderweg 22b
1507 DT Zaandam
info@steelworks.nl
T +31 756351511
F +31 756700382
België
Car Comfort Solutions
De Bruwaan 2a
9700 Oudenaarde
info@steelworks.be
T +32 491 300 333

Over ons

Over ons

Steelworks vervaardigt en levert al sinds 1999 RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Het gaat hierbij steevast om maatwerk. Onze producten dienen ter bescherming van de auto en ter bevordering van de functionaliteit.

 

Onze side- en rearbars, pushbars en rearbalken beschermen de auto tegen schades. Bedrijfsauto’s rijden bijna dagelijks op de openbare weg en maken veel kilometers. De kans op schade is daarom groot. Door het monteren van onze beschermingsproducten, uitgevoerd in RVS, wordt het plaatwerk van uw wagen optimaal beschermd. Hierdoor bent u de auto niet dagenlang kwijt voor herstelwerk. Dit heeft bovendien positieve gevolgen voor de verzekeringspremie (no-claim korting).

 

Wij werken met verschillende materialen. Deze hebben één gemene deler: het zijn louter duurzame en hoogwaardige materialen. Onze constructies bestaan zoveel als mogelijk uit één geheel, waardoor zichtbare lasnaden vermeden worden en de montage snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Dankzij een nauwe samenwerking met de automotivebranche kunnen wij garant staan voor snel en vakkundig werk. De ontwikkeling en fabricage geschiedt in eigen huis door ervaren medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.