Bekijk onze oplossingen voor

Uw bedrijfswagen

Van RVS-sidebars, imperialen en pushbars tot achterbumpers, beschermplaten, wandbekleding, inbraakpreventieramen. Steelworks maakt en levert alles op het gebied van accessoires voor bedrijfswagens. Wij staan garant voor snel en vakkundig werk. De ontwikkeling en fabricage geschiedt in eigen huis door ervaren medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Wij halen er eer uit om de beste kwaliteit te garanderen.

Wij verzorgen alles op het gebied van

Bedrijfswagenaccessoires

Steelworks vervaardigt en levert al sinds 1999 RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Onze producten dienen ter bescherming van het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen en maken uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker.

Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Hierdoor hebben wij de snelste service van Nederland. Doorgaans heeft u uw producten binnen 24 uur in huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij doen ook maatwerk.

Wij zijn klaar

Voor de toekomst

In 1999 zijn wij begonnen in een garagebox van 6 bij 2 meter. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Vakmanschap wordt herkend en gewaardeerd, dat blijkt. Wij zijn druk bezig geweest met de bouw van onze nieuwe productiefacaliteit zodat wij klaar zijn voor de toekomst. Onze nieuwe productiefacaliteit is maar liefst vier keer zo groot als de vorige en is voorzien van de modernste CNC-machines. Voor u, maar ook voor onze vakmannen. Bekijk ons brede productassortiment ter bescherming van het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen.

Back to Top