Steelworks

Snel en vakkundig

Wij staan garant voor snel en vakkundig werk. De ontwikkeling en fabricage geschiedt in eigen huis door ervaren medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Wij halen er eer uit om de beste kwaliteit te garanderen en leveren vrijwel alles direct uit voorraad. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Wij verzorgen alles op het gebied van

Bedrijfswagenaccessoires

Alles in en rondom bedrijfswagens

Steelworks vervaardigt en levert al sinds 1999 RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Onze producten dienen ter bescherming van het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen en maken uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. Op het moment omvat ons assortiment maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis.

Het breedste assortiment

Van RVS-sidebars, imperialen en pushbars tot achterbumpers, beschermplaten, wandbekleding, inbraakpreventieramen. Steelworks maakt en levert alles op het gebied van accessoires voor bedrijfswagens. In overleg maken we ook elementen op maat. Zo hebben wij samen met PostNL een extra brede achteropstap ontwikkeld om het werk van postbezorgers gemakkelijker te maken.

Wij zijn klaar

Voor de toekomst

In 1999 zijn wij begonnen in een garagebox van 6 bij 2 meter. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Vakmanschap wordt herkend en gewaardeerd, dat blijkt. Wij zijn druk bezig geweest met de bouw van onze nieuwe productiefacaliteit zodat wij klaar zijn voor de toekomst. Onze nieuwe productiefacaliteit is maar liefst vier keer zo groot als de vorige en is voorzien van de modernste CNC-machines. Voor u, maar ook voor onze vakmannen. Bekijk ons brede productassortiment ter bescherming van het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen.

Wij hebben alle producten

Ook voor de nieuwste modellen

Momenteel hebben wij maar liefst 22.000 onderdelen en producten in ons assortiment. Dankzij onze nauwe samenwerking met de autobranche leveren wij direct alle accessoires voor de nieuwste modellen. Bovendien werken wij door ons geautomatiseerde proces met CNC-machines en lasrobots accuraat én snel.

Back to Top