Steelworks

Over ons

Steelworks

Over ons

Wij verzorgen alles op het gebied van Bedrijfswagen AccessoiresUltieme bescherming, interieur, exterieur

Steelworks vervaardigt en levert al sinds 1999 RVS-, aluminium- en hout accessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Het gaat hierbij steevast om maatwerk. Onze producten dienen ter bescherming van de auto en ter bevordering van de functionaliteit.
Onze side- en rearbars, pushbars en rearbalken beschermen de auto tegen schades. Bedrijfsauto’s rijden bijna dagelijks op de openbare weg en maken veel kilometers. De kans op schade is daarom groot. Door het monteren van onze beschermingsproducten, uitgevoerd in RVS, wordt het plaatwerk van uw wagen optimaal beschermd. Hierdoor bent u de auto niet dagenlang kwijt voor herstelwerk. Dit heeft bovendien positieve gevolgen voor de verzekeringspremie (no-claim korting).

De beste kwaliteit

Wij werken met verschillende materialen. Deze hebben een gemene deler; het zijn duurzame en hoogwaardige materialen. Onze constructies bestaan zoveel als mogelijk uit een geheel, waardoor zichtbare lasnaden vermeden worden en de montage snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Dankzij een nauwe samenwerking met de automotive branche kunnen wij garant staan voor snel en vakkundig werk. De ontwikkeling en fabricage vindt plaats door ervaren medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.

Bevlogen

Het geloof in het idee, het geloof in jezelf, het geloof in de markt. Met die overtuiging is iedereen binnen Steelworks iedere dag bezig het beste te leveren wat er in zit. De man in het magazijn heeft dezelfde bevlogenheid als de directie. Het voelt voor iedereen binnen Steelworks als een eigen bedrijf. Iedereen zet zich maximaal in voor een goed resultaat.
Die bevlogenheid vertaalt zich ook in de intensiteit van de manier waarop er met elkaar wordt omgegaan. Work hard, play hard. Hard lachen, hard werken.

Doorzettend

Niet opgeven, ook als het moeilijk is. Geen uitdaging is te groot. Als iemand ziek is, allemaal een tandje harder. Als iemand zegt dat iets niet kan, of nooit gaat lukken, nemen we daar geen genoegen mee. We geven niet op. Wij kiezen nieuwe wegen als we blokkades tegenkomen. We verbeteren iedere dag, omdat we dat willen.

Behulpzaam

Wij helpen de klant. Ook al lossen we zaken op die we niet hebben veroorzaakt. Wij helpen elkaar op dezelfde manier. Wij gaan voor elkaar door het vuur. Online helpen wij onze bestaande en nieuwe klanten om zo snel mogelijk hun perfecte inrichting te kunnen vinden en bestellen. In de productie en service zorgen we voor de snelst mogelijke levering van een top-product. Informatie en effectieve structuren staan daarbij centraal intern en in onze communicatie.

Helder

Duidelijkheid is een belangrijke waarde voor Steelworks. Wij streven er iedere dag naar om zowel naar klanten toe, als intern duidelijke verwachtingen te scheppen, helder te communiceren. Niets in het midden te laten. Eerlijk te zijn.
Met sterke groei is het iedere dag essentieel de processen steeds duidelijker en effectiever in te richten. Daar winnen we tijd mee en daarmee de benodigde rust om zaken 100% goed te kunnen doen.

Trots

Onze no-nonsense houding is een groot voordeel. Maar kan ons belemmeren om trots te zijn en dit uit te stralen.
Wij laten merken dat we trots zijn in de communicatie, Social, in de media, maar ook laten we dit intern aan elkaar blijken door regelmatig stil te staan bij successen en prestaties van individuele medewerkers of het Team. Individuele medewerkers of het team.