Voor elk merk en model

Een raamroosters

Bent u op zoek naar een kwalitatief raamrooster? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we verschillende raamroosters. Deze worden gemaakt van gepoedercoat staal. Wilt u direct een raamrooster voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment anti-inbraakroosters voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van raamroosters? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

Rvs gepoedercoate

Raamroosters

Met een raamrooster beperkt u de inkijk in de laadruimte van uw bedrijfswagen. Een raamrooster wordt daarom ook wel een anti-inbraakrooster genoemd. Op deze manier is uw bedrijfswagen een stuk beter beschermd.  Voor vrijwel alle merken bedrijfswagens leveren wij raamroosters direct uit voorraad.

Onze raamroosters zijn gemaakt van gepoadercoat staal met een dikte van 1,5 mm. De standaard kleur van de raamroosters is zwart. Onze standaard raamrooster heeft vierkante gaten 30x30mm. Daarnaast leveren we ook raamroosters met geperforeerde gaten. Deze roosters zijn voorzien van gaten rond 6 mm. Bij deze raamroosters is het zicht in de laadruimte nog meer beperkt. Verder worden de raamroosters worden geleverd met zwarte schroeven.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij verschillende raamroosters uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top