Voor elk type bedrijfswagen

Rearbars en rearbalken

Bent u op zoek naar een kwalitatieve rearbar of rearbalk? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we een rearbar of rearbalk. Het maakt hierbij niet uit of u met of zonder trekhaak rijdt. Wilt u direct een rearbar of rearbalk voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een rearbar en rearbalk? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

RVS gepoedercoate

Rearbars en rearbalken

Met onze rearbalken en rearbar voorkomt u schade bij bijvoorbeeld het achteruit rijden of inparkeren. Onze rearbars kunnen als één deel gemonteerd worden, maar ook al verlengstuk van de sidebars. Op deze manier vormen de sidbars en rearbar één geheel. Ook kunnen wij de rearbar laten aansluiten op de trekhaak van uw bedrijfswagen. Het is voor ons daarvoor wel belangrijk om te weten welk merk en type trekhaak er onder uw auto is gemonteerd.

Al onze rearbalk en rearbar ontwikkelen wij zelf en leveren wij inclusief alle benodigde steunen en bevestigingsmaterialen. Onze rearbars kunnen geleverd worden in een geschuurde en gepolijste uitvoering. Verder worden onze standaard rearbars uitsluitend achter de bumper gemonteerd. Hiernaast leveren wij ook rearbars die doorlopen tot aan het achterwiel.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij verschillende rearbars en rearbalken uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top