Op zoek naar

Een RVS imperiaal Ford Transit L2, L3 of L4?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve RVS imperiaal Ford Transit L2, L3 of L4? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor elk type Ford Transit bieden we een RVS imperiaal. Wij leveren hier ook trappen bij. Wilt u direct een Ford Transit RVS imperiaal bestellen? Selecteer dan uw type en lengtemaat Ford Transit en u krijgt ons volledige assortiment imperialen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een imperiaal? Lees dan verder onder het productoverzicht.

Op zoek naar?

Een RVS imperiaal Ford Transit L2, L3 en L4

Met onze RVS imperialen kunt u nog meer vervoeren met uw Ford Transit. Een Ford Transit RVS imperiaal biedt uitkomst als u bijvoorbeeld buizen of ladders moet vervoeren. Wij ontwikkelen duurzame, roestvaststalen imperialen. Deze hebben een hoog draagvermogen, een laag eigen gewicht en een stijlvol design. Verder voorzien wij onze imperialen van een poedercoating. Dit functioneert als extra beschermlaag en zorgt ervoor dat er geen lelijke verweringsplekken ontstaan.

Onze imperialen worden standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kunt u materieel gemakkelijk op de draagconstructie schuiven. Verder heeft u door het aerodynamische design geen last van het ruizen van de wind. Bovendien zijn onze imperialen pasklaar en kunnen deze makkelijk worden gemonteerd.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij RVS imperialen uit voorraad. Dus ook voor de Ford Transit L2, L3 en L4. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top