Op zoek naar

Een RVS imperiaal Mercedes Sprinter?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve RVS imperiaal voor uw Mercedes Sprinter? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor elk type Mercedes Sprinter bieden we een RVS imperiaal. Wij leveren hier ook trappen bij. Wilt u direct een RVS imperiaal voor uw Sprinter bestellen? Selecteer dan uw type en lengtemaat Mercedes Sprinter en u krijgt ons volledige assortiment imperialen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een imperiaal? Lees dan verder onder het productoverzicht.

Op zoek naar?

Een RVS imperiaal Mercedes Sprinter L1, L2, L3 en L4

Met onze RVS imperialen kunt u nog meer vervoeren met uw Mercedes Sprinter. Een Mercedes Sprinter RVS imperiaal biedt uitkomst als u bijvoorbeeld buizen of ladders moet vervoeren. Wij ontwikkelen duurzame, roestvaststalen imperialen. Deze hebben een hoog draagvermogen, een laag eigen gewicht en een stijlvol design. Verder voorzien wij onze imperialen van een poedercoating. Dit functioneert als extra beschermlaag en zorgt ervoor dat er geen lelijke verweringsplekken ontstaan.

Onze imperialen worden standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kunt u materieel gemakkelijk op de draagconstructie schuiven. Verder heeft u door het aerodynamische design geen last van het ruizen van de wind. Bovendien zijn onze imperialen pasklaar en kunnen deze makkelijk worden gemonteerd.

Onze RVS imperialen en toebehoren

RVS imperiaal

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij RVS imperialen uit voorraad. Dus ook voor de Mercedes Sprinter L1, L2, L3 en L4. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Contact

RVS imperiaal