Op zoek naar

Een RVS imperiaal Volkswagen Caddy?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve RVS imperiaal voor uw Volkswagen Caddy? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor elk type VW Caddy bieden we een RVS imperiaal. Wij leveren hier ook trappen bij. Wilt u direct een RVS imperiaal voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment imperialen voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een imperiaal? Lees dan verder onder het productoverzicht.

Voor de VW Caddy L1 en L2

Een RVS imperiaal

Met onze RVS imperialen kunt u nog meer vervoeren met uw Volkswagen Caddy. Een VW Caddy RVS imperiaal biedt uitkomst als u bijvoorbeeld buizen of ladders moet vervoeren. Wij ontwikkelen duurzame, roestvaststalen imperialen. Deze hebben een hoog draagvermogen, een laag eigen gewicht en een stijlvol design. Verder voorzien wij onze imperialen van een poadercoating. Dit functioneert als extra beschermlaag en zorgt ervoor dat er geen lelijke verweringsplekken ontstaan.

Onze imperialen worden standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en een ladderrol. Zo kunt u materieel gemakkelijk op de draagconstructie schuiven. Verder heeft u door het aerodynamische design geen last van het ruizen van de wind. Bovendien zijn onze imperialen pasklaar en kunnen deze makkelijk worden gemonteerd.

Onze RVS imperialen en toebehoren

RVS imperiaal

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij RVS imperialen uit voorraad. Dus ook voor de VW Caddy 2010-heden L1 en L2. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Contact

RVS imperiaal